fbpx

Dit is ook onderwijs!

Unit 4 De Borne

Technologie, robots, 3D Printing, een muziekstudio met greenscreen, een laboratorium en een natuur ruimte. De kinderen van de groepen 7-8 van De Borne zijn ermee vertrouwd. Hun onderwijs ‘rockt’ dankzij de prachtige leerrijke omgeving en de bevlogen meesters Pim en Bas, die telkens weer nieuwe mogelijkheden bedenken om het onderwijs te verrijken.

Techniekonderwijs De Wichelroede

Op de Wichelroede krijgen kinderen vanaf groep 4 techniekonderwijs. Met uiteenlopende opdrachten worden ze uitgedaagd om creatief te zijn, krijgen ze materiaalkennis en leren ze praktische vaardigheden. De techniekdocent,  voorheen ondernemer in de bouw, ziet met plezier hoe kinderen samenwerken en opbloeien.

Leren en verbeteren

Lisanne heeft de Pabo University opleiding gedaan en heeft haar hart verloren aan het onderwijs. Ze geniet van de kleine geluksmomentjes en de groeistappen van kinderen. Daarnaast draagt ze in het managementteam bij aan de kwaliteit van het onderwijs, het uitbouwen van de visie en ondersteunt ze het onderbouw team om hiermee aan de slag te gaan.

Een nieuwe start

Inge heeft jarenlang gewerkt als docent beeldende vakken aan een middelbare school. Na terugkomst van een reis langs scholen in Scandinavië met haar gezin besloot ze om het roer om te gooien en het zij-instroomtraject voor leerkracht basisonderwijs te volgen. Ze voelt zich volledig thuis in haar nieuwe werkomgeving en geniet van de leergierigheid van kinderen.