013DNA - Wijzer in het Onderwijs

Werken in 013

Regio 013 is grootstedelijk en kleinschalig tegelijk. Je vindt er karakteristieke dorpen, zoals Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk en indrukwekkende natuurgebieden, zoals de Regte Heide, de Kampina en de Loonse en Drunense Duinen. In het hart van regio 013 ligt Tilburg, een stad met lef, een stad voor iedereen, voor makers en doeners. Een stad waar iedereen zich betrokken voelt en meedoet. Met vele sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten. Een bruisende studentenstad. 013 staat voor Tegendraads, Vernieuwend, Daadkrachtig, Sociaal en Ongepolijst.

Tilburg en omstreken

De Heuvel met de Heikesekerk. De Korte Heuvel met zijn eetcafé’s en poppodium 013. Het dwaalgebied met zijn karakteristieke panden en winkels. De hippe Piushaven met zijn stadstrand en restaurantjes. De Spoorzone met de LocHal en wereldbibliotheek, de Koepelhal en Hall of Fame. De stationszone met RoofTop Doloris en The Maze. Het Spoorpark, Leijpark en Wilhelminapark. Het Willem II stadion en Ireen Wüst ijsbaan. Een divers stadsgezicht met aantrekkingskracht.

Welkom in Tilburg en regio, waar mensen gemakkelijk samenwerken en oog hebben voor elkaar. Je ervaart hoe verfrissende, nieuwe ideeën ontstaan, hoe mensen van aanpakken weten, om zichzelf lachen en zich thuis voelen. Voor je het weet, omarm je de rauwe charme. Kies je ervoor om te settelen. In de stad of in een van de omliggende gemeenten Goirle, Oisterwijk of Hilvarenbeek. Hier vind je historie, cultuur en natuur. Rust en bedrijvigheid. Recreatie en verstilling. Een ideale woonomgeving, het beste van twee werelden.

Dit organiseren we voor je

Bekijk onze agenda.

Geïnspireerd blijven?

We verzenden ongeveer 10 nieuwsbrieven per jaar.